Anne Sundström

20.05.2021

Moi.

Minä olen Anne Sundström. Tarjoan Espoossa perhetyötä lapsiperheille voimauttavalla ajatuksella, sillä uskon, että jokaisella meistä on vahvuuksia - osa tiedossa, mutta osa vielä tiukasti piilossa katseilta. Minä haluan, että ne vahvuudet löydetään! Yhdessä asiakasperheen, kollegojen ja asiakastyöstä vastaavien sosiaalityöntekijöiden kanssa. 

Minä olen sosionomi AMK Kotkassa juuri valmistuva yrittäjä. Olen toiminut lähihoitajana ja opiskellut myös ravitsemusta. Kokemusta on niin vanhustyöstä kuin lapsiperheiden kanssa toimimisestakin. Johdan yritystäni tarkasti ja jokaisen työntekijän vahvuudet huomioiden. Osaan nähdä muiden kykyjä toimia parhaalla mahdollisella tavalla ja hyödyntää luonnollisia taitoja yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja juuri valmistumassa oleva sosionomiopiskelija. Opiskelin myös viime vuonna neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Halusin yhdistää nämä kaikki oppini, havaintoni, oivallukseni ja taitoni yhdeksi kokonaisuudeksi ja lähdin luomaan uudenlaista lähestymistapaa perhetyössä. Aloin kehittämään Voimauttavaa perhetyötä.

Yhdessä kollegojeni kanssa päätin perustaa Blogin, jossa näitä loistavia ideoita, ajatuksia, suunnitelmia, oivalluksia ja taitoja voisi tuoda esille. Voimauttava perhetyö -blogi, olkaa hyvät!

Anne Sundström 2020